Analyser

Här kan du läsa mer om några av de analyser som vi erbjuder i samarbete med några av de bästa laboratorierna i Europa. För mer information om varje enskild analys, klicka på respektive rubrik.

ImuPro – analys av födoämnesintoleranser (födoämnesallergi typ III)

Mag-tarmproblem, depression, övervikt, migrän, hudbesvär och koncentrationsproblem mm kan orsakas av vanliga födoämnen som vi äter. ImuPro är även den analys som de flesta av våra kunder använder när de vill maximera sin prestation. ImuPro är det mest omfattande testet för överkänslighet mot födoämnen.

 Läs Mer

IgE-analys av födoämnen, pollen, djur, mögel mm

IgE-medierad allergi är den mest kända allergin som ger omedelbara och ibland livshotande symptom efter att man intagit ett födoämne eller varit i kontakt med ett allergen. Vi har möjlighet att analysera ca 700 olika allergen.

Läs Mer

KyberBiom – komplett analys av din mikrobiota, svamp, mögel, FODMAP-typ och Resilience Index

Ett test för att vidare utreda symptom och problem som har sitt ursprung i tarmarna. Utöver matsmältning och pH analyseras även förekomst av bakterier, parasiter och svampar. (Ingår i SFS+).

Läs Mer

Stool Flora Scan + – tarmpermeabilitet (genomsläpplighet) mm.

Utöver det som ingår i SFS ovan, analyseras bl a tarmpermeabilitet (genomsläpplighet), inflammatoriska och immunologiska parametrar och bukspottkörtelenzym.

Läs Mer

Parasitologi – analys av oönskade parasiter i magen

I samband med att vi reser allt mer blir även parasitinfektioner vanligare. Med parasitologi analyseras förekomst av ett flertal parasiter i tarmarna. (Ingår i SFS och SFS+)

 Läs Mer

KyberMyk - analys av svampar, jäst och mögel i magen

Många symptom kan orsakas av förekomst eller överväxt av svamp i magen. Med mykologi analyseras förekomst av b la Candida albicans, jäst- och mögelsvampar i magen. (Ingår i KyberBiom).

 Läs Mer

Lyme Borrelios – analys av förekomst av Borrelia i blodet

Borrelia, eller borrelios, är en bakteriell infektionssjukdom som överförs via fästingar och som drabbar många svenskar varje år. Med vår analys kan upptäcka en borrelia-infektion oavsett om den befinner sig i en pågående fas eller om den har gått över i en kronisk fas eller om man inte utvecklat antikroppar mot borrelia.

Läs Mer

Histaminintolerans – analys av överkänslighet mot histamin, enzymet DAO

Att man mår dåligt efter att ha ätit en viss typ av mat eller dryck behöver inte alltid ha en allergisk orsak.
Det kan även bero på att kroppen inte klarar av att bryta ner Histamin, en biogen amin.

 Läs Mer

DinDNA genanalys för kost och träning

Vilken typ av kost och diet är optimalt för just din kropp? Är din kropp lämpad för explosiv träning eller uthållighet? DinDNA genanalys är lämpad för den genomsnittlige motionären, ej för elitidrottare.

Läs Mer

Laktosintolerans – analys av genetiska anlag för överkänslighet mot laktos

Kontakta oss för mer information.

Fruktosintolerans – analys av genetiska anlag för överkänslighet mot fruktos

Kontakta oss för mer information.