Om Amodo Medical

Amodo Medical erbjuder medicinska och innovativa analyser i Sverige, Danmark och Finland.

De flesta av våra analyser tillhandahålls genom bl a läkare, näringsterapeuter, personliga tränare, fyscoacher och elittränare men det går även bra att beställa direkt från oss.

Nedan finns viktig information gällande beställning och betalning samt vår integritetspolicy enligt GDPR. Vid frågor, kontakta oss gärna.

Kontakta oss
Image link

Viktigt gällande beställning och betalning.

Ångerrätt/avbokning

Vad gäller beställningar följer vi Konsumentverkets rekommendation om ångerrätt. Du som är privatperson har 14 dagars ångerrätt när du beställer av oss.

Betalningsalternativ

I vår webshop erbjuder vi flera olika betalningsalternativ. Du kan antingen betala med kort, banköverföring, Swish eller faktura.

Din bokning

Då tid och plats bokas upp i laboratoriet för analys av ditt prov går det ej att återkalla en beställning efter det att ångerperioden på 14 dagar passerats.

Giltig i 12 månader

En beställning av en analys är giltig i 12 månader sedan förfaller möjligheten att utföra sin analys då remissen automatiskt tas bort ur systemet.

Behandling av person- och företagsuppgifter – vår integritespolicy enligt GDPR

För att kunna ge dig tydlig information om hur vi bearbetar dina personuppgifter finner du här vår integritetspolicy för både dig som privatperson och för dig som företagskund. Vänligen kontakta oss om du har några frågor kring detta.

Policy för privatpersoner
Integritetspolicy för dig som privatperson
Ladda ner
Policy för kliniker
integritetspolicy för dig som företagskund
Ladda ner