Om Amodo Medical

Amodo Medical erbjuder medicinska och innovativa analyser och kosttillskott
i Sverige, Danmark och Finland.

De flesta av våra analyser tillhandahålls genom bl a läkare, näringsterapeuter, personliga tränare, fyscoacher och elittränare men några av dem går även bra att beställa direkt från oss.

För att ständigt utveckla vårt sortiment söker vi aktivt efter nya analyser som vi kan erbjuda. Om du är ett laboratorium, medicintekniskt företag eller importör och söker en partner, vänligen kontakta oss.

Vi vill även gärna ta del av synpunkter på våra analyser eller samarbetspartners från dig som är konsument. Sänd gärna information till oss på e-post: info@amodomedical.se

Viktigt gällande beställning och betalning.

Vad gäller beställningar så följer vi Konsumentverkets rekommendation om ångerrätt och du som är privatperson har 14 dagars ångerrätt/bytesrätt när du beställer av oss. Det innebär att du kan avboka en beställd analys om du hör av dig till oss inom 14 dagar från att du mottagit ditt test-kit. Då tid och plats bokas upp i laboratoriet för analys av ditt prov vid beställning går det ej att återkalla en beställning efter det att ångerperioden på 14 dagar passerat. Det innebär att betalning kommer att krävas in oavsett om du utnyttjar din bokade plats i laboratoriet eller inte.  En beställning av en analys är giltig i 12 månader sedan förfaller möjligheten att ta sin analys då remissen automatiskt tas bort ur systemet.

Behandling av person- och företagsuppgifter – vår nya integritespolicy enligt GDPR

För att kunna ge dig tydlig information om hur vi bearbetar dina personuppgifter finner du här vår nya integritetspolicy för både dig som privatperson och för dig som företagskund. Vänligen kontakta oss om du har några frågor kring detta.