Tips & råd

Här får du råd och tips från våra experter inom kost och träning. Ett bra sätt att få hjälp med komma igång med eller förbättra din träning och få tips på kost som även kan passa dig som är födoämnesintolerant. Klicka på respektive persons rubrik för att läsa mer.


Coach Mike – PT och näringsrådgivare
Coach Mike har arbetat som personlig tränare och näringsrådgivare i 13 år.
Bland annat var han fystränare för det Norska landslaget i utförsåkning inför OS i Salt Lake City. Han har även varit träningsrådgivare på Mix Megapol, föreläst åt NIKE och andra olika företag samt varit lärare på flertalet PT-utbildningar i Norge, Sverige och Australien.

Han bedriver nu sin PT-verksamhet på World Class, Nybrogatan 8 i Stockholm.
För mer information och kontakt: www.coachmike.se eller pt@coachmike.se


William Copeland – PT och näringsrådgivare
William har arbetat som personlig tränare och grupptränings instruktör sedan 2008 och nu även som Biosignature Practitioner (kroppskomposition). Han har bakgrund som professionell basketspelare under många år, spelat 25 A-lags landskamper för Sverige och är en av få svenskar som spelat collegebasket NCAA div 1 i USA. Han håller även föreläsningar för företag gällande kost och träning.

Han bedriver nu sin PT-verksamhet på SATS, Odenplan i Stockholm. För mer information och kontakt: www.williamcopeland.se eller info@williamcopeland.se


Camilla Söderström – kock och födoämnesintolerant
Efter att ha haft problem med magen under många år fick Camilla reda på att hon är födoämnesintolerant för ca ett år sedan. Från att ha ätit det mesta fick hon lägga om sin kost helt då hon hade reaktioner mot 77 födoämnen. Naturligtvis var detta ett jobbigt besked. Men, i stället för att ge upp började hon ta fram och utveckla egna recept och nu vill hon dela med sig av dessa och sina erfarenheter.

För tillfället skriver Camilla en kokbok som är anpassad för människor som måste avstå från födoämnen som t ex gluten, ägg och mjölk. För mer information och kontakt: camilla@minmage.com