Camilla Söderström – kock och födoämnesintolerant
När Camilla fick reda på att många av hennes symptom och problem berodde på att hon var intolerant mot födoämnen kom det som en chock. Med reaktioner mot 77 födoämnen, bland annat mot ägg, gluten, mjölk och jäst gick hon från att ha ätit det mesta till att behöva lägga om sin kost helt och hållet. Naturligtvis var detta ett jobbigt besked att få.

Men, i stället för att ge upp började hon ta fram och utveckla egna recept och i takt med att hon blev allt friskare blev hon än mer motiverad. Nu vill hon dela med sig av sina erfarenheter till andra människor som också är i samma situation.

Camilla har nu skrivit en mycket populär kokbok som är anpassad för människor som måste avstå från födoämnen som t ex gluten, ägg och mjölk. Här nedan delar hon med sig av några recept på bröd som är fritt från gluten, ägg och mjölkprotein. Klicka på rubrikerna så öppnas recepten som en pdf-fil.

För mer information och kontakt med Camilla: camilla@minmage.com

Morotslimpa med pumpakärnor

Tunnbröd på sojamjöl